Вили до Велинград - Руминика

Информация

Вид обект
Настаняване-вили
Адрес
Велинград, до с. Дорково, общ. Ракитово, обл. Пазарджик
Телефон
03543/ 22 77
Телефон2
0878/ 22 21 51
Уебсайт
Цени в лева
40-60
Екстри
баня/тоалетнабаня/тоалетна барбекюбарбекю джакузиджакузи изгледизглед интернетинтернет климатикклиматик лятна градиналятна градина микровълновамикровълнова мини бармини бар паркингпаркинг пералняпералня ресторантресторант саунасауна спа услугиспа услуги телефонтелефон терасатераса фитнесфитнес хладилникхладилник
Околността
  • природни забележителности
  • истор. забележителности
  • културни забележителности
  • туристически маршрути

Новопостроеното еко селище Руминика се състои от 4 вили, малък хотел с апартамент и 4 стаи, механа и спа център. Разположено е в красивата Чепинска котловина в исторически и природно интересен район – наблизо се намира средновековната крепост Цепина, язовир Батак и Цигов Чарк, както и наложилата се туристическа дестинация Велинград. Районът може да се похвали с над 230 слънчеви дни в годината и безброй забележителности в близост. Селището е достъпно с автомобил и се намира на около час път от столицата и Пловдив.
Еко селище Руминика е идеално както за тиха семейна почивка в хотела, така и за ваканция с приятели в някоя от вилите, създадени специално за целта с просторна тераса, барбекю, съдомиална и много други удобства. Можем да предложим и забавления като походи, конна езда, велотуризъм и други.
Постарахме се да съчетаем за вас битов интериор и много дърво, ламперия и орнаментика, които ще ви отнесат в друго време, и все пак да запазим комфорта на гостите ни с всички удобства на модерния свят. В селището е наблегнато на всеки детайл, но красотата е и извън него – отзад има иглолистна гора, а отпред три езера, в които могат да ловят риба гостите ни.

Еко селище Руминика ви приветства!

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

БЪЛГАРИЯ

 Почивки и екскурзии в България

       Почивки и екскурзии

 

 

                        

 

                          

ЧУЖБИНА

Почивки в чужбина-160x130

       Почивки и екскурзии

 


ЗАБАВЛЕНИЯ

 Hotel Zara - Bansko

Промоционални оферти

ПАЗАРУВАНЕ

 serena

Промоционални оферти

ПОДАРЪЦИ

 подараци

     Промоционални оферти